Privacy policy

Incluyo NV is van mening dat het beschermen van informatie die ons toevertrouwd werd door klanten, bezoekers van onze website en anderen met wie we communiceren onderdeel van onze verantwoordelijkheid is. Dit geldt onder meer voor persoonlijke gegevens die u ons opgeeft zoals bv naam, adres of gegevens die we verkrijgen via een sollicitatie, aanmelding via de webshop/nieuwsbrief of via persoonlijk bezoek door onze vertegenwoordigers, in onze Shop te Erpe-Mere of trade Mart Brussel. De gegevens worden opgeslagen binnen de firma Incluyo NV in Globisonline en worden niet aan derden verkocht. Incluyo NV maakt gebruik van een beveiligde SSL-verbinding tijdens het bestelproces en bij het contactformulier.

Nieuwsbrief en klantgegevens bij aankoop

Indien u zich aanmeldt voor de Nieuwsbrief vragen wij u om uw e-mailadres, of als u een artikel uit de online-winkel of Shop te Erpe-Mere koopt vragen wij u om uw naam, postadres en e-mailadres. De verzamelde gegevens worden vertrouwelijk en beveiligd tegen mogelijk misbruik bewaard.

Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geeft u tegelijkertijd toestemming om uw gegevens op te slaan. We gebruiken de opgeslagen informatie om u te informeren over Incluyo NV. Het kan gaan om het sturen van informatie over nieuwe artikelen of het doen van andere aanbiedingen ten behoeve van de marketing. Indien u er geen prijs op stelt dat Incluyo NV uw gegevens gebruikt voor direct marketingdoeleinden, kunt u contact opnemen met info@incluyo.be. Daarna kunt u zich altijd afmelden voor onze nieuwsbrief via de afmeldlink in de e-mail zelf.

Levering bestelling

Voor uw bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, postadres en telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw bestelling bezorgen en u op de hoogte houden over uw bestelling. Wij geven uw gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bv de bezorgdienst. Wij eisen van onze externen dat ze net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als wij dat doen.

Account

In uw account op onze webshop via Globisonline slaan we onder andere de volgende informatie op: uw naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, afleveradres en opgegeven informatie en interesses. We bewaren ook gegevens over uw eerdere bestellingen zodat we deze makkelijk kunnen terugvinden bij eventuele vragen of opmerkingen.

Klantenservice

U kan altijd met ons bellen of mailen. Om u snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van uw gegevens en maken we aantekeningen die we bewaren. Soms maken we gebruik van een andere partij voor het geven van antwoord op uw vragen. Die kan daarvoor uw gegevens gebruiken.

Persoonlijk winkelen

We hebben zoveel interessante artikelen in onze winkel dat we u graag op weg helpen. Bv door u te wijzen op artikelen die voor u interessant zijn. Dat gebeurt op basis van eerdere bezoeken op onze website en vroegere aankopen. Wij kijken dan naar wat u eerder bij ons kocht en uw interesses die we kennen omdat we u deze gevraagd hebben.

Betalingsvoorwaarden

Als u artikelen koopt die niet meteen werden betaald, kunnen wij u kredietwaardigheid checken. We kunnen daarbij gebruik maken van externe bureaus. Dit staat ook in onze algemene voorwaarden. Voor dat kredietonderzoek kunnen we uw gegevens aan anderen geven, die deze gegevens alleen voor dat doel mogen gebruiken. Daarnaast kunnen we u bellen om u er aan te herinneren dat een factuur vervallen is. Ook kunnen we uw gegevens doorgeven aan een incassobureau en/of deurwaarder die namens ons niet-betaalde facturen incasseert.

Social media

Als u social media gebruikt, Facebook of Instagram, dan kan u met uw social media-account op sommige plekken op onze website inloggen. Incluyo NV krijgt geen toegang tot uw social-media account, maar artikelen die je liked, kan u wel met uw vrienden delen. Stel je via social media een vraag aan ons, dan bewaren we dit bericht en uw accountnaam zodat we op uw bericht kunnen reageren.

Privacy op internet of cookies

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijk) IP-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Deze gegevens bewaren en gebruiken wij om de navigatie, bezochte pagina’s en de al dan niet bestelde artikelen van onze website te analyseren. Wij kunnen u aan de hand van deze analyse informeren over aanbiedingen, of productinformatie die voor u interessant zou kunnen zijn, en de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze website en e-mails verbeteren. Om onze dienstverlening en site te optimaliseren en u gericht te kunnen informeren over interessante aanbiedingen of producten, wordt via onze website eveneens zogenaamde cookies op uw computer geplaatst.

Contact – recht op inzage en correctie van persoonsgegevens

Indien u vragen, opmerkingen of klachten heeft over ons of de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, of indien u niet langer wenst dat wij contact met u opnemen voor direct-marketingdoeleinden, kunt u contact opnemen op onderstaand adres, telefoonnummer of e-mailadres. Voorts zullen wij u op verzoek een overzicht verstrekken van alle informatie waarmee uw identiteit kan worden achterhaald die wij over u hebben verzameld en bewaard. U kan uw persoonlijke informatie wijzigen, corrigeren of bijwerken of ons verzoeken uw persoonlijke informatie uit onze databank te verwijderen. Wij zullen kopieën van persoonlijke informatie uitsluitend versturen aan het e-mailadres in ons bestand voor de bijhorende klantennaam.

Onze contactgegevens

INCLUYO NV

Evenbroekveld 34
9450 Erpe-Mere
Telefoonnummer: 053/70 87 46
E-mailadres: info@incluyo.be

NEW
COLLECTION

Shop now
NEW
COLLECTION

Shop now